Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Klubbrekord för Habo Wolley

11 NOV 2013 11:46
Föreningen har i dagarna nått ännu en milstolpe eftersom de har passerat 200 aktiva spelare. Under hösten har klubben räknat in cirka 210 spelare i verksamheten och detta är nytt klubbrekord. Aldrig förr har vi varit fler som spelar volleyboll i Habo Wolley!
  • Skapad: 11 NOV 2013 11:46

Den stora satsning på att starta upp nya grupper i yngre åldrar som har gjorts de två senaste åren har gjort att föreningen formligen exploderat! VolleyBompa och Kidsvolleygrupperna samlar nu cirka 130-140 vilket är helt fantastiskt. Vem kunde ana denna succé när vi startade upp denna verksamhet för två år sedan i september 2011?

Framgången har spillt över även på de äldre lagen då det även i de äldre träningsgrupperna har strömmat till många nya spelare under hösten. Det är aldrig för sent att börja spela volleyboll och våra grupper står öppna för nya i alla åldrar!Nattvolleycupen som lockade rekordmånga lag i höst har gjort att ännu fler barn och ungdomar i Habo har fått upp ögonen för vår roliga idrott och det har efter denna cup strmmat tll nya spelare i alla åldersgrupper.

Satsningen på skolvolleyverksamhet både i Alléhallen, Habo Sporthall och på Hisingstorpsskolan i Jönköping har också bidragit på ett positivt sätt. Hjälp gärna till att sprida hur roligt det är med volleyboll till fler. Ett sätt är att gilla oss och dela våra foton och inlägg på Facebook.

Nu jobbar vi vidare för att bygga vidare med en bra verksamhet och siktar på nästa milstolpe - 300 aktiva spelare!

 

Vill du ha hjälp med att hitta strategier för din klubb att bli fler spelare? Hör då av dig till vastsvenskavbf@volleyboll 

 

 

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info