Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
kidsvolley

Kidsvolley på Falbygden

19 NOV 2012 19:48
I somras träffades Falköpings VK och Floby VK för att diskutera hur ett samarbete att bli fler kidsspelare skulle kunna utformas. Trenden att antalet volleybollspelare i bygden ständigt minskar, behöver ett slut. Tidigt fastslogs att det behövs en satsning på barn och ungdomar. Idén väcktes om att anordna någon form av uppvisning av kidsvolley
  • Skapad: 19 NOV 2012 19:48

Planeringen av en kidsvolley-uppvisning fortsatte. Lämpligt datum för uppvisningen beslutades till den 20/10. Det skulle ges möjlighet att visa upp kidsvolley för volleybollintresserade föräldrar från hela landet. Inbjudningar skulle via traditionell post skickas till samtliga barn i kommunens åk 0-4. Detta innebar att 1825 st barn skulle få inbjudan.

Representanter från klubbarna samlades för att vika papper och klistra brev. Utskicket kom mottagarna till handa ungefär en vecka innan uppvisningen.

Kidsvolley-uppvisningen genomfördes med en line-up med spelarpresentation. Därefter genomfördes själva uppvisningen, spel i kidsvolley mellan Falköpings och Flobys yngre spelare. Uppvisningen inföll samtidigt med RIG herrars och RIGs damers elitseriematcher. Avslutningsvis fick även de barn som deltog på uppvisningen vandra in på planen tillsammans med elitseriespelarna. Spelarna som fick vara med om denna stora upplevelse kan med stort leende tänka tillbaka på en stund i Freja-hallens rampljus. I Freja-hallens entré dokumenterades personuppgifter på besökande barn som fått inbjudan till uppvisningen. Sammanlagt blev detta 33 st barn.

 

Foto: Felicia Swenzon

Skribent: Annika Hermansson

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info