Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Karlstad VK

Gör som Karlstad VK- beställ föreningspaketet

15 APR 2013 11:00
Karlstad VK är första föreningen som har beställt föreningspaketet till VM-kvalet i Halmstad den 24-26 maj. -Vi förväntar oss bra volleyboll, att få inspiration, uppleva lite härlig volleybollstämning och att vi ska ha riktigt roligt tillsammans säger Linnea Grankvist från Karlstad VK.
Beställ ni också!
  • Skapad: 15 APR 2013 11:00

Svensk volleyboll och arrangören Hylte/Halmstad vill ge dig och din förening möjligheten att komma till Halmstad och uppleva internationell volleyboll. Gör resan till en rolig upplevelse med föreningen! Vi har tillsammans med Hylte/Halmstad satt ihop ett förmånligt föreningspaket, med lite olika valmöjligheter, menar Jakob Birgersson som är projektledare för arrangemanget.

Logi, frukost, supportertröja, entrébiljett till VM-kvalmatcher, inträde till landskamper 18 maj, badbiljett till Halmstad äventyrsbad – allt ingår i paketet! Välj hur många nätter ni vill stanna. Först till kvarn gäller.

Pris och paketinnehåll

Karlstad VK anmälde sig delvis på grund av priset. -Det var ett riktigt bra pris på föreningspaketet, enkelt när man får sovplats och frukost i priset också. Det var lite en spark i baken att det fanns ett enkelt paket att boka menar Linnea Grankvist.

-Vi är sex personer som är anmälda men vi väntar på att kunna fylla på med ytterligare några. Det är inget särskilt lag som åker, det är mixat med spelare från SuperEttan, div 2, beachspelare och från styrelsen.

Marcus Nilsson är Sveriges nyblivne Champions Leauge- mästare och är såklart ett dragplåter som de anmälda vill se spela volleyboll. - En del av oss har sett några landskamper förut men de flesta har dock endast sett Youtube klipp från -89 så nu är det dags, säger Emelie Eriksson som är ordförande i Karlstad VK.

- Vi är laddade för att heja fram Sverige till en plats i VM och att vi gillar att Svenska Volleybollförbundet gör det enkelt för alla föreningar att boka biljetter och paket! 

 

 

Skribent: Hanna Wigertz Qvist
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info