Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Annika Hermansson flipp flopp bild

Glad sommar

27 JUN 2012 12:46

Med sand mellan tårna, sol och många glassar önskar vi från Västsvenska Volleyboll förbundet dig en fin sommar.
  • Skapad: 27 JUN 2012 12:46

Blickar vi bakåt har vi hunnit med ett årsmöte med efterföljande turnering, vi har följt och stöttat tre olika projekt med fokus på att bli fler volleybollspelare, behålla dem som börjat och kompetenshöja våra unga ledare.

Unga ledare utvecklas
Om det sistnämnda projektet säger projektledaren Jerry Dammvik att ”kursen var mycket uppskattad och flera av tjejerna uttryckte att detta var riktigt bra och intressant. Vi har redan nu i samtliga träningsgrupper använt oss av de kunskaper vi fick ta del av och vi har även kunnat utveckla övningarna efter eget huvud.”
Beachvolley- och volleybolltränarutbildningar har erbjudits i olika steg och på olika platser i distriktet, under våren har totalt sex utbildningstillfällen offererats. Den som vill förändra, förbättra och utveckla sin förening och sin verksamhet behöver ha grundläggande föreningskunskap. Hur ska man annars veta vad det är man behöver göra för att leva i takt med sin omvärld? Två föreningar har under våren påbörjat sin resa inom idrottens föreningslära.

En ökning av deltagandet har ökat på våra inomhusserier under våren vilket är glädjande. Organiserade Kidsvolleytävlingar har genomförts av flera föreningar med bra deltagande och serieplaneringen är lagd inför kommande inomhussäsong.

Gemensam inspiration inför hösten
I samband med Swedish Beach Tour finalen i Halmstad under v 33 kommer vi att genomföra höstens första arbetshelg. Tillsammans med de andra distrikten kommer vi få dela erfarenheter med varandra och planera kommande verksamhets år mer i detalj.

Har din förening utbildningsbehov och vill få hjälp med det eller vill ni bli den andra föreningen som genomför föreningsutvecklingsprojektet eller kanske vill du bara ge tips och idéer till styrelsen. Hör av dig till This is a mailto link

Passa på att besöka Göteborg och Swedish Beach Tour 29/6 - 1/7, spelas på Kanaltorget vid Operan. Nu tar vi semester och njuter av sommaren för att komma tillbaka till hösten och blicka framåt med fler utbildningar, fler föreningsutvecklingsprocesser och fler projekt som leder till att vi blir fler.

GLAD SOMMAR!

Skribent: Annika Hermansson

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info