Hoppa till sidans innehåll

GBC tror på en toppensommar!

14 JUN 2013 14:41
Upplägget för Göteborg Beachvolley Clubs sommarträningar visade sig vara en riktig succé! Aldrig i GBC:s historia har klubben ens varit i närheten av så många anmälningar som i år. Det kommer att bli en kanonsommar på Beach Center!
  • Skapad: 14 JUN 2013 14:41

2011 nådde klubben sin anmälningstopp till sommarträningarna, det år Heden stod som spelplats. Den sommaren hade de totalt 185 personer anmälda till sommarträningen. I år har det bombat in med anmälningar in i det sista och slutsumman landar på 285 anmälda personer, vilket är en fantastisk ökning! Klubbansvarig, Gustav Svensson, är lyrisk över intressestormen.

Jag kunde inte sluta förundras över att det fortsatte att trilla in nya anmälningar hela kvällen i söndags. Vi hade förväntningar på att slå tidigare rekord, men aldrig med så här mycket! Nu blir utmaningen att lyckas ta hand om alla goa GBC:are och se till så att alla klubbmedlemmar kan hjälpas åt så att vi kan tillsätta tränare till alla grupper. Det här kommer att bli en grym sommar! säger Gustav.

Igår, 11/6, startade träningarna i strålande solsken och om vädret fortsätter i den här riktningen så kan det inte bli annat än en toppensommar!

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info