Hoppa till sidans innehåll

Distriktslaget

31 MAR 2010 16:18
Att vara 14 år och bli uttagen till distriktslaget är bland det häftigaste och roligaste man kan tänka sig. Det är första gången som man blir uttagen till att representera något ”större” än den egna föreningen och förutom själva tävlingen med alla spännande volleybollaktiviteter som händer under GP-helgen kan man vara säker på att ungdomarna kommer att bära med sig minnet med stolthet och glädje för resten av sitt liv.


  • Skapad: 31 MAR 2010 16:18

Vårt distrikt prioriterar distriktslagen, det är viktigt för oss att medverka med skälen som ovan, en oförglömligt upplevelse. Vi anser att det är vår skyldighet att ge ungdomarna denna volleybollkick och sedan, det går inte att komma ifrån, så är det även en tävling. Från distriktets sida är det viktigare att vi deltar än att vi vinner, men – så klart – guld smakar bäst. Att vi som Distrikt visar att vi finns med i konkurrensen är även det en viktig faktor.

Vi ställer frågan till distriktets föreningar, vill du eller ni medverka till att förverkliga vårt mål med DistriktsSlaget? I första hand handlar det om att ni i föreningarna nominerar coacher till detta speciella uppdrag. Att vara ledare för just våra distriktslag är ett ”kort” uppdrag. Det handlar om några samlingar och ett mindre antal träningar. En punktinsats som t ex kan vara ett mycket bra sätt att få tillbaka elitspelare till vår sport just därför att miljön är så häftig på GP och att det är ett tidsbestämt uppdrag. Vi ser gärna en ordentlig inventering av tänkbara kandidater. Vi tänker oss delat ledarskap och ser gärna att vi får in fler kvinnliga ledare.

Lämna nomineringar till This is a mailto link

Skribent: Paul Engström

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info