Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Distriktslag

27 SEP 2012 11:57
Att vara 14 år (född 98) och bli uttagen till distriktslaget är bland det häftigaste och roligaste man kan tänka sig. Det är första gången som man blir uttagen till att representera något ”större” än den egna föreningen och förutom själva tävlingen med alla spännande volleybollaktiviteter som händer under GP-helgen kan man vara säker på att ungdomarna kommer att bära med sig minnet med stolthet och glädje för resten av sitt liv.
  • Skapad: 27 SEP 2012 11:57

Vårt distrikt prioriterar distriktslagen. Det är är viktigt för oss att medverka med skälen som ovan, en oförglömlig upplevelse.

 

Vi ställer frågan till distriktets föreningar. Vill du eller ni medverka till att förverkliga vårt mål med distriktslaget? I första hand nominerar du coacher till detta speciella och avgränsande uppdrag. Det handlar om några samlingar och ett mindre antal träningar. En punktinsats som tex kan vara ett mycket bra sätt att få tillbaka elitspelare till vår sport just för att miljön är så häftig på GP och att det är tidsbestämt uppdrag.

 

Vi ser gärna att ni gör en inventering av kandidater. Vi tänker oss ett delat ledarskap, säväl män som kvinnor. Lämna ditt bidrag till This is a mailto link

 

Skribent: Annika Hermansson

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastsvenskavbf@volle...

Se all info