Hoppa till sidans innehåll

Hela härliga gänget!

 

HaboWolley höll i Distriktslägret för andra året i rad. Västsvenskavolleybollförbundet är glada över sammarbetet  med Habo och tycker att lägret i år varit en framgång. Läs här om DIstriktslägret ur arrangörernas synvinkel:

För andra året i rad höll Västsvenska Volleybollförbundet Breddläger i Habo. Det är ett läger som pågår från lördag morgon till söndag eftermiddag. Fokus ligger på att utvecklas som volleybollspelare och lära känna jämnåriga spelare inom distriktet. Det är främst för åldrarna 00-02.

Under helgen som var tränade 22 tjejer och 13 killar ca 10 h volleyboll och tiden som inte gick till träning gick i huvudsak till mat och sömn. Vi hann även med lite roliga aktiviteter så vi kunde lära känna varandra bättre. Dessa roliga aktiviteter gick ut på lite uppträdande och jag måste säga att alla gjorde det med bravur och jag tyckte vi fick ihop en väldigt rolig lördagskväll.

Joel Nilsson och Isak Sjölin hade huvudansvar för tjejern och jag, Jens Persson, hade ansvar för killarna. Under helgens träningar hade vi också hjälp av Mathias Morency, Simon Forzelius och Arvid Haag. Träningarna har fokus på att lära sig hur 6-manna fungerar och de färdigheter som krävs för att lyckas med spelet. Många av spelarna har väldigt begränsad erfarenhet av 6-manna men det var kul att känna hur de växte i spelet och att träning faktiskt ger bra och snabba resultat. Lördagens spelövningar var till en början ganska kaosartade men med hjälp och tid löste spelarna problemen och i slutet på söndagen hade kaos bytts mot förståelse och ett överlag fungerande spel, det var enormt roligt att se utvecklingen och jag är tycker deltagarna ska vara väldigt nöjda med sin insats.

Senare i höst är det dags för uttagning till distriktslaget som ska spela DistriktsSlaget i Uppsala i början av nästa år, det ska bli spännande och se dessa spelares utveckling.

Jag vill också tacka ett gäng föräldrar vars insatser är ovärderliga för lägrets genomförande. Tack till bland annat Magnus och Ida Perhamn, Torbjörn Gemhed och Manne Andersson.

Vi får se var det blir Breddläger nästa år och om det är i Habo så ska vi försöka göra det ännu bättre. Om inte annat så har vi lärt oss att det behövs mer kebab och mindre Capricciosa när det ska beställas Pizza 😉 Tack och på återseende!

Distriktslaget


Nu är det snart dags för uttagningar för Distriktslaget 2015/16.

Första helgen på det nya året går Distriktsslaget av stapeln där de 8 distrikten ställer upp med varsitt lag (sydsvenska med två) och tävlar om att vara bästa distriktet i Sverige. Denna upplaga av Distriktsslaget går av stapeln i Uppsala 9:e -10:e Januari 2016.

 

Uttagningarna är den 14:e November.

Sista anmälningsdatum är den 8:e November.

 

Uttagningen för killarna är i Habo.

klockan: 15.00-17.30 var där ca. 30min. innan.

Habo spporthall-C

Munkvägen 22, 56631 Habo

 

Ni som har spelare som ni tycker borde försöka och ni som är intresserade

av att prova komma med i Distriktslaget är välkomna. Skriv en intressanmälan, skriv namn, klubb och position.

Skicka intresseanmälan till

This is a mailto link

 

Uttagningarna för tjejerna är i Göteborg.

klockan: 14.00-16.30 var där ca. 30min. innan.

Tuvehallen

Glöstorpsvägen 26, 41744 Göteborg

 

Ni som har spelare som ni tycker borde försöka och ni som är intresserade

av att försöka komma med i Distriktslaget är välkomna. Skriv en intressanmälan, skriv namn, klubb och position.

Skicka intresseanmälan till

This is a mailto link

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:26 Skribent: Kevin Wasserfaller

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Västsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info