Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

En eldsjäls röst har tystnat

07 SEP 2021 10:05
Eldsjälen Bengt-Ove ”Bob” Bengtsson har avlidit efter en tids sjukdom och lämnar ett stort tomrum efter sig i distriktet.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2021 10:05

Vi chockas över beskedet, att ordföranden för Sydsvenska Volleybollförbundet, Bengt-Ove ”Bob” Bengtsson har avlidit i cancer. En eldsjäls röst har tystnat och kommer att vara saknad av många som är engagerade inom volleybollidrotten främst i Halland, Småland o Blekinge, men även i resten av volleyboll Sverige.  

Bengt-Ove Bengtsson, Falkenbergs VBK, brann för volleyboll. Hans stora engagemang och outtröttliga jobb med att rekrytera och skapa förutsättningar för morgondagens volleybollstjärnor var beundransvärd. Han var en respektingivande människa, passionerad, ambitiös och sympatisk, en fixare med stor kunskapskänsla. Vi är glada över att fått jobba nära Bengt-Ove i Sydsvenska volleybollförbundets styrelse. Han lämnar ett stort tomrum i distriktet. Hans stöttande och stora engagemang, byggde alltid på att få med alla, från ungdom till elit var hans stora motto. ”Vi klarar det inte själva men tillsammans kan vi nå höjder vi inte trodde”.    

 
Svensk volleyboll har förlorat en positiv och mycket engagerad person i Bengt-Ove ”Bob” Bengtsson. Vi kommer att sakna honom och våra tankar går till hans familj. Vila i frid, Bengt-Ove!  

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sydsvenskavbf@volley...

Se all info