Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte och planeringsmöte 2022

07 MAR 2022 20:08
I år kommer vi som bekant att slå ihop årsmötet och planeringsmötet den 22 maj i Växjö. Dessutom bjuder vi in till en föreläsning med Jim Thuresson i Positivt ledarskap.
  • Uppdaterad: 07 MAR 2022 20:08

Årsmöte
Alla föreningar i Sydsvenska Volleybollförbundet uppmanas att anmäla ett ombud till årsmötet. Ombud som även deltar på planeringskonferensen kommer att bjudas på lunch under dagen. Åhörare får gärna delta på lunchen till självkostnadspris.
 
Jim Thuresson: Positivt Ledarskap
 Jim Thuresson.jpg
Innan lunch bjuds alla, även intresserade som inte deltar på årsmötet eller planeringsmötet, på fika och på Jim Thuressons föreläsning Positivt Ledarskap. Jim föreläser om attityder och inställningar, mentala bilder, och om att bygga självförtroende. Jim är till vardags idrottslärare, han har också varit rådgivare i näringslivet och förbundskapten i basket. Man kommer utan tvekan lämna denna föreläsning med ett leende på läpparna och inspirerad med nya tankar om ledarskap.

Planeringsmöte
Inför planeringsmötet, som kommer ta upp både barn- och ungdomssammandragen och Sydsvenskan, har styrelsen tagit fram ett förslag för säsongens tävlingar, se HÄR. Det är viktigt att föreningarna deltar på mötet för att kunna komma med synpunkter och/eller önskemål om helger då man vill arrangera sammandrag. Det är också ett tillfälle att diskutera serierna och verksamheterna generellt. Deltagare på planeringsmötet som inte är med på årsmötet får gärna delta på lunchen till självkostnadspris.

Information
Datum: 22 maj
Plats: Quality Hotel Royal Corner i Växjö
Tider:
09.00 Årsmöte
10.30 Fika
11.00 Föreläsning Jim Thuresson: Positivt Ledarskap
12.45 Lunch
14.00 Planeringsmöte
16.00 ca Fika och avslutning
 
Anmälan
Sista anmälningsdatum är 2 maj. För att anmäla sig till någon av delarna eller alla tre fyller man i formuläret HÄR.
För frågor vänder man sig till This is a mailto link
 
Aktuella dokument
 
Skribent: Anna Kjell
E-post: Adressen Gömd

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sydsvenskavbf@volley...

Se all info