Hoppa till sidans innehåll

Volley 2000-kurs i Älmhult 18 september

30 AUG 2011 23:05
Volleybollsäsongens första Volley 2000 kurs genomför nu Sydsvenska VBF tillsammans med Eneryda Nsf och det är första gången på många år som en utbildning är förlagt till Älmhult.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:14

Roligt med nya platser och nya grepp. Hanna Croon i Eneryda initierade behovet och är glad över att kunna visa föreningens färdigheter för en större skara och ser fram mot utbildningen.

Förhoppningen är att medlemsföreningarna tar chansen att utbilda när det nu är dukat. Förutom de som redan är aktiva som ledare och tränare för ungdomslagen i åldern 10-14 år finns chansen att investera i kommande tränare. Kanske äldre ungdomar som kan starta som hjälptränare eller var för inte coacher på turneringar. Intresserade föräldrar är en annan nyckelgrupp att nå ut till.

Under utbildningen går instruktören tillsammans med deltagarna igenom bland annat teknik, taktik och träningslära där tyngdpunkten ligger på teknik. Mathias Morency som är en av de allra bästa instruktörerna inom Svensk volleyboll kommer fulladdad med energi för att förmedla vår underbara och älskade idrott till deltagarna. Mathias brinner för Volley 2000 och har mycket erfarenhet att delge för att ledarskapet ska vara både roligt och lätt i hemmaföreningen.

Anmäla sker via IdrottOnline före den 13 september. De föreningar som anmäler sina medlemmar får full kostnadstäckning via Idrottslyftet.

Väl mött i Älmhult den 18 september.

Anmälan görs HÄR

 

Välkomna!!

Skribent: Paul Engström

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sydsvenskavbf@volley...

Se all info