Hoppa till sidans innehåll

Välkomna på planeringsmöten 9 mars och 29 mars

06 FEB 2014 01:29
Den 9/3 för barn- och ungdom och den 29/3 för Sydsvenskan. Båda mötena hålls i Falkhallen, Falkenberg. Boka in! OBS ändrat datum för Sydsvenskan alltså.
 • Uppdaterad: 14 APR 2016 10:19

Vi hoppas på stort deltagande så att vi kan få till bra diskussioner och tillsammans göra verksamheten i Sydsvenska distriktet ännu bättre. Det är ni i föreningarna som har tankarna, idéerna och önskemålen. Den nya styrelsen ser även fram emot att träffa er alla. 

Eftersom det inte varit något sådant här möte på några år är det viktigt att så många som möjligt kan komma eller att meddela sitt intresse för arrangemang och antal lag i de olika klasserna och lämna synpunkter på de olika frågorna som tas upp.

Planeringsmöte barn och ungdom 9 mars

Plats: Falkhallen, Falkenberg
Starttid: 14.00
Fika: 15.00
Elitseriematch: 17.00 Möjlighet att se elitseriematchen mellan Falkenberg och Vingåker

Alla föreningar ska skicka minst en representant med god insikt i föreningens behov av utbildning- och tävling den kommande säsongen samt intresse för att arrangera desamma. 

Samtliga föreningar ska senast 1 mars skicka in ifyllt formulär som tävlingsledningen skickat ut och dessutom meddela hur många från föreningen som deltar vid mötet. Om ni inte fått maila: This is a mailto link

Förslag till mötesordning:

 1. Inventering av antalet lag per förening. Licenisiering - alla spelare som deltar i distriktets tävlingar skall ha licens, gäller från kids och uppåt. Hur gör vi om det blir mängder med lag på flicksidan?
 2. Olika nivåer i U15, U13 eller u 15 14 13 12 (Inga dispenser utan man spelar i den klass som äldsta spelare håller) Eller spela svart röd blå grön volley 2000 utan att se på åldern.
 3. Egen U 19 klass kan behövas nästa säsong för flickorna.
 4. Antal tävlingar (se förslag) Antal matcher och rekommenderad längd i tid för en dag. Restider
 5. Arrangörer antal banor och hallstorlek
 6. Avgifter och medaljer serier eller inte
 7. Tränar- och domarkurser
 8. Läger och distriktslag
 9. Kidsvolley - framtid och utveckling + nya spelformen U11
 10. Volleysexan
 11. BEACH??? Har tidigare inte varit något för Distriktet utan detta har klubbar arrangerat själva eftersom det krävs en klubb till arrangemanget men diskussion om hur var och när kan väl aldrig vara fel. Ungdomstour?

Planeringsmöte Sydsvenskan 29 mars

Plats: Falkhallen, Falkenberg i samband med sista sammandraget i Sydsvenskan

Alla föreningar ska skicka minst en representant med god insikt i föreningens behov av utbildning- och tävling den kommande säsongen samt intresse för att arrangera desamma. 

Samtliga föreningar ska senast 20 mars skicka in ifyllt formulär som tävlingsledningen skickat ut och dessutom meddela hur många från föreningen som deltar vid mötet. Om ni inte fått maila: This is a mailto link

Förslag till mötesordning:

 1. Inventering av lag i dam och herr. Licenisiering - alla spelare som deltar i distriktets tävlingar skall ha licens, gäller från kids och uppåt.
 2. Arrangörer – antal banor hallstorlek
 3. Antal spelomgångar 7 denna säsong DM?
 4. Avgifter 
 5. Tränar- och domarkurser, läger
 6. Framtid och utveckling
Skribent: Sofia Dahlström
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sydsvenskavbf@volley...

Se all info