Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen möter andra distrikt

09 JAN 2013 22:55
I samband med helgens GP och DistriktsSlag i Katrineholm arrangerades en Distriktsträff där ledamöter från Sveriges åtta distrikt träffades. Sydsvenska VBFs styrelse var representerad och tog del av vad som är på gång inom Svensk volleyboll samt goda exempel på hur de andra distrikten i Sverige arbetar.
  • Skapad: 09 JAN 2013 22:55

Distriktskonferensen startade på fredagkvällen med mingel. Där styrelseledarmöterna i de åtta distrikten direkt började samtala om volleyboll i olka former. Under lördagen var konferensen uppdelad i olika information- och seminarie pass. Ordförande Lasse Andersson från styrelsen och kommunikationsansvarig Sofia Dahlström var på plats.

Deltagarna fick ta del av bland annat "på gång i Svensk volleyboll" där GS Bengt Wicksell rappoterade vad som är på g. Bengt föredrog också ett ekonomipass som tog upp olika intäkter och kostnader i Svensk volleyboll. Under eftermiddagen fick deltagarna möjlighet att välja olika seminarier så som rekrytering, utbildning, tävling, kommunikation, valberedningsarbete och din roll som ordförande. Söndagen avslutades med ett pass om ledar- och spelarutvecklingsplanen.

Syftet med distriktsträffen var att ledamöterna skulle få möjligheten att utbyta erfarenheter, nätverka och tillsammans utveckla våra distrikt ytterligare.

Tidigare har distriktens ledamöter träffats i samband med årsmötet i Skövde i våras och under Beachtourfinalen i Halmstad i augusti 2012.

Nästa träff planeras nu i samband med EM i Köpenhamn i höst


Skribent: Sofia Dahlström

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sydsvenskavbf@volley...

Se all info