Hoppa till sidans innehåll

Seriestart - dags att lösa licens!

03 OKT 2014 15:38
I helgen startar äntligen både Sydsvenskan, barn- och ungdomsserierna och de nationella serierna. Vi påminner som alltid om att alla spelare ska ha Svenska Volleybollförbundets licens för att få deltaga - gäller från kidsvolley upp till senior.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:26

Föreningarna ska licensiera samtliga spelare som är med i föreningen, licensen innebär förutom att spelaren får rätt att tävla, olycksfallförsäkring samt en prenumeration på tidningen Volleyboll. Antal licenser i distriktet avgör även antal platser i de olika SM-slutspelen för ungdom.

Licenserna hjälper också till att mäta att Svensk volleyboll växer, och bidragen till både Svenska Volleybollförbundet och Sydsvenska Volleybollförbundet baseras på antalet licenser och antalet SISU-timmar. Så var noga med att lägga in samtliga medlemmar i IdrottOnline och redovisa era aktiviteter till SISU. Kontakta distriktsförbundet eller SISU Idrottsutbildarna vid frågor om detta. 

Licenserna kostar 130 kronor, och för den individ som spelar både beachvolley och volleyboll i samma förening ingår båda disciplinerna i priset. 

Gör så här för att licensiera spelare

Sydsvenska Volleybollförbundet kommer som tidigare att kontrollera föreningarnas licenser att det stämmer överens med antalet lag och spelare som deltar på sammandragen. 

Skribent: Sofia Dahlström
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sydsvenskavbf@volley...

Se all info