Hoppa till sidans innehåll

DistriktsSlaget närmar sig

29 DEC 2013 23:18
Lördagen 28 december var det full fart på spelarna i Sydsvenskas distrikslag. Pojkarna och flickorna tränade två pass i Falkhallen under ledning av Bosse, Sofie, Louise, Per och Marcus. Nu kan vi se framsteg i lagspelet och med ytterligare ett träningpass på lördagen 4 januari i Gislaved så har vi gjort de förberedelser som var möjligt för i år.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:29

Väl i Katrineholm så gäller det att hitta spelet mot de andra distriken. Tjejerna kommer att få möta Stockholm/Gotland, Västsvenska, Skåne, Värmland/Örebro och Nordsvenska. Pojkarna har som motståndare Skåne, Västsvenska, Östsvenska, Stockholm/Gotland och Nordsvenska.

Vi räknar med många tuffa matcher för båda lagen och vi hoppas att få till en kontinuerlig uppdatering på hemsidan och facebook med rapporter efter matcherna.

I tjejlaget finns i nuläget 14 tjejer uttagna var av 12 kommer bli uttagna för att representera det Sydsvenska laget och två kommer få reservplatser om något skulle inträffa. Vi har haft två träningsdagar i Gislaved och den 28 dec i Falkenberg tillsammans med killarna. Den första uttagningsdagen var det cirka 20 tjejer som deltog och till andra lägret hade vi minskat gruppen till de 14 flickor som var med till den tredje dagen.

Följande tjejer är uttagna:
Klubb: Hylte/Halmstad
- Sofia Banjac
Klubb: Falkenberg:
- Filippa Johansson
- Tilda Carlsson
- Julia Ljungek
- Sofie Bendiksen
- Beatrice Hämberg
Klubb: Gislaved
- Emilia Mårtensson
- Elin Tegnhammar
- Anja Pandic
- Linnea Bengtsson
Klubb: Eneryda
- Hanna Lepsenyi
- Lisa Eliasson
Klubb: Värnamo
- Ella Svensson
- Wilma Calmfors

syd_p

Skribent: Sofia Dahlström
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sydsvenskavbf@volley...

Se all info