Hoppa till sidans innehåll
Foto: m-press / Markus Foerster

Kidsvolleykonferens

25 FEB 2013 13:09
Nu spänner vi bågen ytterligare och kör vidare för att sprida kidsvolleyn ännu mera! Nu är det dags att träffas under ett och samma tak! Allt fler föreningar, ledare, föräldrar, distrikt och framför allt barn har insett hur roligt kidsvolley är och vad formen kan göra för Svensk volleyboll. Nu måste vi också samverka för att skapa ännu bättre förutsättningar.
  • Skapad: 25 FEB 2013 13:09

Alla som är intresserade och brinner för kidsvolley är varmt välkommen till den första kidsvolleykonferensen i Svensk volleyboll historia. Vi bjuder in brett för att nå så många som möjligt.

Syfte med konferensen är att skapa ett större intresse kring kidsvolleyn och att vi får gemensamma mål och strategier för rekrytering.

När: Lördag den 25 maj

Tid: 10.00-18.00

Var: Halmstad Arena

Avgift: 0 kr

 

Ta del av: 
Nuläge, erfarenhetsutbyte, gruppdiskussioner, material presentation och goda exempel från; distrikt, förening och skolsamverkansprojekt. 

VM-kvalbiljetter ingår
Konferensen äger rum i samband med VM-kvalet för herrlandslaget och vi bjuder dig och de andra konferensdeltagarna på matchbiljett på lördagens Sverigematch. I konferensen ingår också lunch och fika.
Anmäl er här till Konferensen!

Utbilda dig i kidsvolley

Sydsvenska Volleybollförbundet ger möjligheten att utbilda sig i kidvolley. Detta sker på söndagen den 26 maj. Utbildningen är fyra timmar och ger ytterligare inspiration för dig att bli kidsvolleyledare. Anmäl dig här!

Vill du bli förbundsinstruktör och utbilda ledare i kidsvolley? På söndag den 26 maj finns det möjlighet att utbilda sig till det. Anmäl dig här!

Vid frågor kontakta This is a mailto link

Varmt välkommen med din anmälan senast den 25 april.

Inbjudan

 

 

 

 

Skribent: Sofia Dahlström

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sydsvenskavbf@volley...

Se all info