Hoppa till sidans innehåll

Svensk Volleyboll


Vi blickar fram mot lördagens Grand Prix-semifinaler på damsidan, där mästaren Örebro inleder mot ett revanschsuget Engelholm, samtidigt som guldfavoriten Hylte/Halmstad utmanas av ett Sollentuna med skrällpotential. Häng med!
 
Bänka er! Helgen 23-24 januari avgörs 2021 års upplaga av Grand Prix. Alla semifinal- och finalmatcher livestreamas via volleytv.se!
 
Volleybollstjärnan Isabelle Haak, 21, kan ikväll som en av fyra nominerade, komma att utses till Årets kvinnliga idrottare i Sverige.
 
En vecka återstår tills åtta lag gör upp om den första titeln i Svensk Volleyboll 2021 – Grand Prix. På grund av rådande pandemi vidtas flera åtgärder för att minska risken för smittspridning under årets evenemang.
 
 
Volleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför trettonhelgens elitserieomgång!
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
Europacupäventyret är över för Sollentunas herrar. Det står klart efter en 0-3-förlust i åttondelsfinalen mot AS Cannes VB under tisdag eftermiddag.
 
På tisdag radar Sollentuna VK upp för en historisk match på en av europeisk volleybolls stora klubblagsscener; CEV Challenge Cup. I den stundande åttondelsfinaldrabbningen står franska AS Cannes VB på andra sidan nät.
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
2021 års upplaga av Grand Prix avgörs i Fyrishov, Uppsala, helgen 23-24 januari. I dag kan vi presentera lagen som kvalificerat sig!
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
Svenska Volleybollförbundet presenterar i dag ramarna för ett nytt serieupplägg med målet att säsongen 2020/21 ska kunna färdigspelas.
 
Tävlingsbestämmelserna revideras varje år och nu är det alltså dags igen. Medlemsföreningarna välkomnas att engagera sig i arbetsprocessen.
 
Det så kallade Grand Prix-strecket, som dras när halva Elitseriens grundserie är spelad och som samtidigt avgör vilka lag som kvalificerar sig för Grand Prix, flyttas fram till helgen 19-20 december.
 

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sydsvenskavbf@volleyboll.se

Se all info