Hoppa till sidans innehåll

DistriktsSlaget 2012


Sydsvenska VBF:s distriktslag 2012 5-6/1 

Det är planerat att åka med 12 spelare i respektive lag till Distriktslaget. Det kommer att ordnas någon mer träning sedan efter uttagningen är gjord för att kunna spela ihop lagen innan turneringen. En buss är bokad för resan av flick- och pojklaget upp till Katrineholm med avresa onsdagen den 4/1. DistriktSlaget spelas den 5-6/1 i Duveholmshallen, Katrineholm. Det är planerat med en träning för lagen i Värnamo i samband med avfärden till Katrineholm. Logi sker i skolsalar på luftmadrasser och sovsäckar. För frågor och information kontakta Ali Kautto This is a mailto link


Flickor

Klubbar nominerar flickor som är födda 1997/98 till distriktslaget. Nominerade spelare bjuds in till träning/uttagning.

Ledare

Per-Anders Sääf tel. 073-533 8828
Lars Viksten tel. 070-344 5769

Anmälan/Nominering till

Namn, personnummer, telefon, mejladress skickas snarast till:

 

Distriktsslaget 5-6/1 2012 pojkar.
Här kommer lite information samt begäran om lite hjälp från de aktiva klubbarna som har killar som är aktiva födda -97 & -98. Vi önskar att ni ger oss kontakt och namnuppgifter på de killar som kan vara aktuella, för att bjuda in till träning/uttagning till distriktslaget. När vi erhållit inventeringen återkommer vi med tid och plats för träning/uttagning. Vi siktar på att åka med 12 killar och två ledare Mikael Jason och Per Gruvaeus. Vi kommer försöka ordna att vi får till någon mer träning sedan efter uttagningen är gjord för att kunna spela ihop oss lite innan turneringen. Det som dock är viktigast just nu är att vi kan få uppgifterna med namn personnummer, telefon och mejladress. Vi kommer att samordna transport upp till Katrineholm den 4/1. Vi åker tillsammans med tjejlaget. Vi kommer att sova i skolsalar på luftmadrasser och sovsäckar, mat äts i skolan. Mikael Jason This is a mailto link tel. 070-5986111 Per Gruvaeus This is a mailto link tel. 070-6218145
DistriktsSlaget avgörs 5-6 januari 2012 i Katrineholm Åldersklass I DistriktsSlaget är det den udda tävlingsklassen U16 som spelar. I praktiken betyder det att spelarna ska vara födda 1997 eller senare. Åldersdispenser finns inte som alternativ. Samtliga spelare ska vara licensierade i sina respektive föreningar. Tävlingsinformation Tävlingen genomförs med ett gruppspel och slutspel där samtliga placeringar kommer att spelas ut. Alla matcher spelas i bäst av tre set. Tävlingen genomförs på tvärplaner i Duveholmshallen. Tävlingen startas med ett tekniskt möte med preliminär starttid klockan 09:30 (5/1) där samtliga lag är närvarande. Spelprogram och resultat kommer att länkas upp här när schema är lagt. Prisutdelning sker preliminärt mellan dam- och herrfinalen i "stora GP". De tre bäst placerade lagen kommer att premieras.

Ali Kautto This is a mailto link


Pojkar

Klubbar nominerar pojkar som är födda 1997/98 till distriktslaget. Nominerade spelare bjuds in till träning/uttagning. 

Ledare

Mikael Jason This is a mailto link tel. 070-5986111

Per Gruvaeus This is a mailto link tel. 070-6218145

Anmälan/Nominering till

Namn, personnummer, telefon, mejladress skickas snarast till:

Mikael Jason This is a mailto link tel. 070-5986111

Per Gruvaeus This is a mailto link tel. 070-6218145


Information om tävlingen - DistriktsSlaget avgörs 5-6 januari 2012 i Katrineholm

Åldersklass

I DistriktsSlaget är det den udda tävlingsklassen U16 som spelar. I praktiken betyder det att spelarna ska vara födda 1997 eller senare. Åldersdispenser finns inte som alternativ. Samtliga spelare ska vara licensierade i sina respektive föreningar.

Tävlingsinformation

Tävlingen genomförs med ett gruppspel och slutspel där samtliga placeringar kommer att spelas ut. Alla matcher spelas i bäst av tre set. Tävlingen genomförs på tvärplaner i Duveholmshallen.

Tävlingen startas med ett tekniskt möte med preliminär starttid klockan 09:30 (5/1) där samtliga lag är närvarande.

Spelprogram och resultat kommer att länkas upp här när schema är lagt.

Prisutdelning sker preliminärt mellan dam- och herrfinalen i "stora GP". De tre bäst placerade lagen kommer att premieras.

Uppdaterad: 21 NOV 2013 17:50 Skribent: Sofia Dahlström

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info