Hoppa till sidans innehåll

SYDSVENSKA VBF:S DISTRIKTSLAG 2017


DistriktsSlaget är tävlingen där landets Distrikt utmanar varandra. DistriktsSlaget avgörs i samband med Grand Prix i januari varje år. Tävlingen har en lång tradition bakom sig och är väldigt uppskattad av både spelare som ledare. 2017 års DistriktsSlag avgörs den 7-8 januari i Uppsala.

Åldersklass
I DistriktsSlaget är tävlingsklassen U17. Det innebär att spelarna ska vara födda 2001 eller senare. Åldersdispenser finns inte som alternativ. Samtliga spelare ska vara licensierade i sina respektive föreningar.

Läs mer om DistriktsSlaget

Praktisk info 2017

SYDSVENSKA DISTRIKTET KAN ÄVEN I ÅR STÄLLA UPP MED 2 LAG PÅ FLICKSIDAN MEN DET FINNS DÄREMOT INTE MÖJLIGHET ATT ANMÄLA POJKLAG.

Hallandslaget ansvarar Liesl Aparicio och Lena Fält för. FVBK behöver dock gå till GP.

Smålandslaget Claudia Schlegel +Jocke Nilsson (Eneryda behöver flytta en match 7 jan)

Den 17 december har vi en u 18 tävling i Smålandsstenar och där har vi första möjligheten att kvalificera sig till lagen.

Dessförinnan har ledarna i klubbarna haft kontakt med Liesl och Claudia och tipsat om spelare de anser vara i fråga för detta.

TYVÄRR är ekonomin helt annorlunda i år och vi måste ta ut kostnader för deltagande. Distriktet får inga inkomster alls via kurser längre. Vi har kommit fram till att deltagarnas del blir 800 kr. Klubbarna får diskutera om de går in och stöttar. Kostnaden förra året låg på nära 2000 kr per deltagare.

BOB kontaktar Liesl och Claudia för vidare upplägg av träning under jullovet. Aktuella spelare behöver ju vara tillgängliga för dessa.

Så fort upplägget är klart kommuniceras detta ut.

Asige buss kontaktas för resan. Värnamo har lag i UGP och kontaktas för eventuell samåkning.

Frågor till BOB 0706241935 eller This is a mailto link

 

Uppdaterad: 28 NOV 2016 22:47 Skribent: Sofia Dahlström
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Sydsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sydsvenskavbf@volley...

Se all info