Hoppa till sidans innehåll

Säsongen 2016/17


Seriespelet för ungdomslag inom Stockholms Volleybollförbund går under namnet Stockholm Volley Cup. Inom ungdomsvolleybollen spelar man oftast i sammandragsform i stället för hemma- och bortamatcher som i de flesta andra lagbollsporter. Tävlingarna är öppna även för klubbar utanför Stockholms gränser.

 

Fr o m säsongen 2003-2004 genomförs ett samarbete mellan klubbar inom Östsvenska (Östergötlands-, Södermanlands-,UpplandsVBF) och Stockholm-Gotlands Volleybollförbund för att stärka upp tävlingsverksamheten på pojksidan. Sammandrag för pojkar genomförs i dessa angränsande distrikt också.

 

Föreningarna anmäler sina lag till hela säsongen men behöver inte delta vid alla deltävlingar. Nu är det inte fler deltävlingar än att de allra flesta deltar varje gång. I korthet innebär det en heldagstävling vid sex tillfällen under en volleybollsäsong.

 

För att läsa mer om Stockholm Volley Cup klickar man till vänster bland underrubrikerna. Resultat med mera från tidigare säsonger hittar du under fliken Historik.

Uppdaterad: 12 SEP 2017 14:22 Skribent: Lasse Broström

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Stockholm-Gotlands Volleybollförbund
c/o Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: stockholmgotlandsvbf...

Se all info