Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

DM 21 april i Uppsala

Återigen har Uppsala VBS fått förtroendet att arrangera DM i volleyboll. Detta år är det söndag 21 april som gäller. Spelplats är Fyrishovs B-hall.

Läs mer

Börja spela!

Visste du att volleyboll är en av världens största bollsporter? I Sverige finns ungefär 200 föreningar som erbjuder volleyboll och beachvolley. Här i Östsvenska distriktet är vi  föreningar som erbjuder volleyboll.

Läs mer

Våga söka, chanserna är goda!

Vi har sett det på flera håll i volleyboll Sverige, flera ledare, distrikt, föreningar har blivit framröstade till olika priser. Söker ni finns det goda möjligheter att få bidrag och stipendier för era fina insatser för volleybollen. Nu finns möjligheten för föreningar som ingår i sörmlandsidrotten att söka!

Läs mer

Visste du......

...att över 1000 barn under 10 år spelar kidsvolley i Sverige?
...att fler än 60 föreningar har kidsvolleyaktivitet?
...att över 7000 idrottslärare/idrottslärarstudenter är utbildade i kidsvolley?
...att 7 föreningar har kidsvolleyverksamhet i Östsvenska VBF?

Läs mer

Uppsala klara segrare Allsvenskan

Uppsala avslutade Allsvenskan med flaggan i topp. De besegrade Bromma KFUM i säsongens sista match med 3-0 (28-26, 27-25, 25-16) och befäste därmed den redan övertygande seriesegern.

Läs mer

Ny förbundsstyrelse

Vid Svenska Volleybollförbundets årsmöte omvaldes Saffet Eraybar till ordförande, och två nya ledamöter valdes in i förbundsstyrelsen. Artikel och bilder från årsmötet finns.

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |