Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Sörmalandsidrotten stödjer volleybollprojekt

Östsvenska Volleybollförbund har sökt projektmedel för ett Utvecklingsprojekt 2013 - Utbildning av skolpersonal hos Sörmlandsidrotten och igår fick distriktet besked om att att projektansökan gick igenom!

Läs mer

Östsvenska VBF jobbar hårt för fler domare

Under helgen 23-24 feb samlade 7 glada och vetgiriga volleybollspelare från Uppsala och Västerås på Idrottenshus i Uppsala för distriktsdomarutbildningen i volleyboll. Kursen anordnades av Uppsala Volley i samarbete med Östsvenska Volleybollförbundet.

Läs mer

Kidsvolleyutbildning i Vingåker

Östsvenska VBF tillsammans med Vingåker VBK bjuder in till kidsvolleyfortbildning den 24 april i Vingåker. Med stor glädje bjuder Östsvenska Volleybollförbundet tillsammans med Vingåkers VBK in till en fortbildning i kidsvolley. Denna form har fått mycket ros av deltagarna på tidigare kurser.

Läs mer

Har ni laddat ner appen för IdrottOnline?

Riksidrottsförbundet lanserar nu den nya appen IdrottOnline. Med den nya appen IdrottOnline får idrottsföreningen tillgång till en gemensam mötesplats där både laget, ledaren och den en enskilde medlemmen får verktyg för att kommunicera, rapportera och administrera sin idrott. Appen kommer att finnas tillgänglig för Windows Phone, Iphone och Android.

Läs mer

Kidsvolleykonferens

Nu spänner vi bågen ytterligare och kör vidare för att sprida kidsvolleyn ännu mera! Nu är det dags att träffas under ett och samma tak! Allt fler föreningar, ledare, föräldrar, distrikt och framför allt barn har insett hur roligt kidsvolley är och vad formen kan göra för Svensk volleyboll. Nu måste vi också samverka för att skapa ännu bättre förutsättningar.

Läs mer

SM-kval U19 – dags för anmälan

Under våren ska landets bästa ungdomslag i U19 koras. Poolfinalerna spelas under helgen 23-24 mars på fem olika platser.

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |