Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Välkommen på årsmöte i Östsvenska VBF den 27 april

Lördagen den 27 april är det dags för Årsmöte i Östsvenska VBF. Årsmötet kommer att äga rum i Katrineholm.

Läs mer

Nyköping FK bjöd på en mixturnering i helgen!

I kalenderna stod det "Sverigeserien" men då något lag drog sig ur så blev det inte någon turnering. Istället anordnades en mixturnering. Lena Tholse meddelade att föreningen haft en otrolig rolig volleylördag, fullt med spelare och anhöriga.

Läs mer

Följ med på volleybolldag i Avesta!

Granndistriktet  till Östsvenska VBF är Mittsvenska VBF och de bjuder in alla barn och ungdomar som vill spela volleyboll till Avesta den 16 februari. Syftet med dagen är att låta barnen få spela med och mot varandra, träna och ha skoj. Vi hoppas också på att de ledare eller föräldrar som finns på plats utnyttjar tillfället att nätverka för att utveckla ett samarbete kring framtida planer, tävlingar och fortsatt utbyte mellan föreningarna.

Läs mer

Kartläggning av kidsvolley i distriktet

Svenska volleybollförbundet försöker göra en kartläggning av alla föreningar som kör kidsvolley i föreningarna i Östsvenska volleybolldistriktet. Alla föreningar kommer med anledning av detta kontaktas inom kort.

Läs mer

Glöm inte anmäla er

Glöm inte att anmäla er till utbildningarna som finns planerade i distriktet.
Du som vill utvecklas och lära dig mer är välkommen med din anmälan till:

Läs mer

Ta del av Östsvenska VBF:s nyhetsbrev

Östsvenska VBF:s nyhetsbrev är till för dig som är nyfiken på vad som händer i distriktet. Startas det några nya föreningar? Är det några matchtillfällen eller utbildningar på gång? Nyhetsbrevet skickas ut två gånger per månad och är till för dig som vill veta mer om volleyboll och beachvolleyboll i Mittsvenska VBF.

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |