Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Två från Uppsala Volley nominerade till idrottsgala

Uppsala Volley har två personer nominerade inför Uppsala
Idrottsgala den 20 november. Dels Sara Bergh, kvinnlig tränare för Uppsala VBS
herrar i ”Årets tränare”, dels Wolf Pedersen, 50-plussare som fortfarande är
aktiv i B-laget. Han är är nominerad för Sixtus Jansson-priset för sina korta
videofilmer om flera av Uppsalalagens matcher och turnéer. Sixtus Jansson var
Upplandsidrottens förste ordförande och en föregångare i att dokumentera
idrotten.

Läs mer

Från 2014 gäller nya LOK-stödsföreskrifter

från och med 2014 gäller nya föreskrifter vad gäller LOK-stödsredovisning. Några av de stora förändringarna är ålderskategorin som ökas från 20 år till 25 år, nya redovisningsdatum och att all rapportering går via idrott online. Nedan följer en sammanställning över förändringarna i de nya LOK-stödsföreskrifterna. Mer detaljer hittar ni på de olika undersidorna i menyn ute till vänster.

Läs mer

Sverigeserien-en ny mötesplats i volleyboll

Vill du och ett gäng kompisar eller arbetskamrater spela volleyboll mest på kul? Har du spelat volleyboll tidigare men har inte möjlighet att binda upp dig i ett traditionellt lag eller seriespel?  Sverigeserien är möjligheten för alla att spela volleyboll utan att delta i seriespel.  Oavsett om du vill satsa på sporten eller bara spela tillsammans någon gång är du och ditt lag välkomna. -Alla som vill ska kunna vara med, säger Daniel Arne från Karlstad VK som den 2 november arrangerade Sverigeserien.

Läs mer

Vill ni arrangera utbildning på hemmaplan 2014?

Östsvenska VBF har nu satt ihop en utbildningsplan för 2014 men det fattas arrangörer till en rad olika utbildningar. Hör av er till This is a mailto link och önska era behov och datum för utbildningar

Läs mer

Svensk volleyboll samarbetar med Skolidrottsförbundet

Svensk volleyboll och Skolidrottsförbundet går nu in i ett samarbete som ska generera mer Kidsvolley i och efter skolan. -Vi ser med stor spänning fram emot detta gemensamma samarbete och tror att vi tillsammans kan skapa stor glädje och aktivitet ute i skolorna, menar Camilla Park som arbetar med Kidsvolley på Svenska Volleybollförbundet. Skåne blir först ut i ett pilotprojekt som startar den 19 november i Lund.

Läs mer

Över 100 följare på Facebook

Östsvenska VBF har startat upp en facebooksida, se till att gilla sidan så uppdateras du snabbast på vad som sker i distriktet.

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |