Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Distriktsstyrelsen samverkar med SISU och föreningar.

Östsvenska VBF träffade igår kväll SISU Västmanland i Västerås tillsammans med Svensk volleyboll och Västerås VK. Kvällens upplägg var att styrelsen ville träffa föreningen och se vad de konkret kan hjälpa till med samt knyta an SISU Idrottsutbildarna till föreningen.

Läs mer

Förändringar i idrottslyftet

Från och med i år är det nya direktiv som gäller för idrottslyftet. Riksidrottsförbundet prioriterar fyra områden, och det är möjligt att söka idrottslyftsmedel från både Svensk volleyboll, distriktsidrottsförbund och SISU-distrikt.

Läs mer

Utbildning i Nyköping den 2 mars Volleyboll, steg 1 - Volley 2000

Välkommen till en givande och spännande Volley 2000 kurs som genomförs i Nyköping. Med stor glädje kommer Östsvenska Volleybollförbundet i samarbete med Nyköpings FK att bjuda in till en utbildning i Volley 2000.

Läs mer

Veteran-SM i Uppsala den 18 maj

Uppsala Volley och Svensk volleyboll inbjuder alla veteraner till säsongens Veteran-SM. Turneringen spelas lördagen 18 maj i Fyrishov, Uppsala.

Läs mer

Sverigeserien växer - enklare att anmäla sig

Allt fler lag spelar nu Sverigeserien, och för att underlätta finns en säsongskalender för att lagen ska kunna planera in när de vill åka på nästa sammandrag. Dessutom är rankingtabellen uppdaterad och ligger i samma system där anmälan görs.

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |