Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Spela i Sverigeserien

I november finns det flera tillfällen att spela i Sverigeserien. Se till att anmäl ditt lag och få en dag med en massa roliga bolldueller!

Läs mer

Linköpings Kidsvolleygrupp bjöd in till cup

Linköping har nu på allvar kommit igång med sin kidsvolleyverksamhet och arrangerade under onsdagen sin första cup. Lag från Habo var bland annat på plats.

Läs mer

Sara Bergh kan bli ”Årets tränare” i Uppland

Inför Uppsala idrottsgala den 20 november har Sara Bergh tagits ut som en av tre finalister i klassen ”Årets tränare”. I klassen ”Årets eldsjäl” var Lars Bergman nominerad men nådde inte ända fram som en av de tre finalisterna.

Läs mer

Vill ni arrangera utbildning på hemmaplan 2014?

Östsvenska VBF har nu satt ihop en utbildningsplan för 2014 men det fattas arrangörer till en rad olika utbildningar. Hör av er till This is a mailto link och önska era behov och datum för utbildningar

Läs mer

Svensk volleyboll samarbetar med Skolidrottsförbundet

Svensk volleyboll och Skolidrottsförbundet går nu in i ett samarbete som ska generera mer Kidsvolley i och efter skolan. -Vi ser med stor spänning fram emot detta gemensamma samarbete och tror att vi tillsammans kan skapa stor glädje och aktivitet ute i skolorna, menar Camilla Park som arbetar med Kidsvolley på Svenska Volleybollförbundet. Skåne blir först ut i ett pilotprojekt som startar den 19 november i Lund.

Läs mer

Över 100 följare på Facebook

Östsvenska VBF har startat upp en facebooksida, se till att gilla sidan så uppdateras du snabbast på vad som sker i distriktet.

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |