Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Steg 1 volleyboll och Kidsvolley den 26 okt i Västerås

Planera in lördagen den 26 oktober! Västerås VBK bjuder in till en heldag i volleyboll! Jonas Håård leder en steg 1 utbildning i volleyboll och Camilla Park utbildar i kidsvolley.

Läs mer

Sverigeserien är i gång

Första tävlingen ägde rum i Eskilstuna. Fyra lag var anmälda, Nyköping, Spårvägen, Vb-Volley och Eskilstuna. Se resultat nedan. Nästa spelomgång sker den 20 okt  i Eskilstuna igen.

Läs mer

Kidsvolleygrupp igång i Nyköping

Det blev en helsida i SN då Nyköping FK satte igång med Kidsvolley. Första passet lockade ett tiotal barn och föräldrar som fick testa på att bland annat hoppa hopprep, kasta och fånga bollar, hur man spelar bagger och springa hinderbana. Lena Tholse ledde kidsvolleypasset och ser fram emot nästa tillfälle!

Läs mer

Distriktsstyrelsen var på plats i Köpenhamn!

Fyra av sex ledamöter var på plats när Svensk volleyboll arrangerade en Distriktskonferens i Malmö/Köpenhamn i helgen. Ledamöter från sju av åtta distrikt var på plats, förbundsstyrelse samt kanslipersonal.

Läs mer

Kidsvolleymedaljen

Nu går det att beställa den nya Kidsvolleymedaljen!
Kidsvolleymedaljen togs fram hösten 2013 och har Svensk Volleybolls nya profil. Medaljen ska finnas med på alla Kidsvolleyturneringar och delas ut till samtliga spelare.

Läs mer

UVBS vill vinna Allsvenskan igen

På söndag börjar säsongen för UVBS volleybollherrar då de tar emot Jomala i Fyrishov. Säsongens målsättning är att åter vinna Allsvenskan dit de två bästa lagen från höstens Superettan går.

Läs mer

Över 100 följare på Facebook

Östsvenska VBF har startat upp en facebooksida, se till att gilla sidan så uppdateras du snabbast på vad som sker i distriktet.

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |