Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

DM i beachvolley!

Nu är det dags att ladda för årets stora distriktstävling i beachvolley. Den 24 aug kommer DM äga rum i Uppsala. Fyrisbeach BC kommer vara arrangörer för tävlingen. Nedan hittar ni all information ni behöver!

Läs mer

Fler startar med kidsvolley

Allt fler föreningar inser att det är enkelt och roligt att starta en ny kidsvolleygrupp. Kidsvolley är utvecklat för pojkar och flickor mellan 6 och 9 år och handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.
Den 31 augusti har du chansen att lära dig mera när en kidsvolleyutbildning arrangeras i Uppsala.

Läs mer

Uppvisningsmatch i Katrineholm

Katrineholms Karin Lundqvist och hennes nya partner Nina Grawender har just kommit hem ifrån EM i Klagenfurt, Österrike. Under måndag den 5 augusti är det Barnens dag under Katrineholms-veckan och Katrineholms VK kommer att finnas på plats i stadsparken för alla som vill prova på vår underbara sport. På kvällen, klockan 19.00 kommer dessutom Karin Lundqvist och Nina Grawender att spela en uppvisningsmatch. Hjärtligt välkomna till Stadsparken på måndag, önskar Katrineholms VK.

Läs mer

SM medaljer till spelare från distriktet

Östsvenska VBF har deltagare i årets Beachvolley- SM som avgörs i Falkenberg  30 juli- 4 augusti. De yngre veteranerna var först ut att bli färdigspelade och där stog Martin Woxlin från Tierp som segrare tillsammans med sin partner Mikael Östberg från IKSU . Stort grattis!

Läs mer

SM i beachvolley avslutat

Under vecka 31 har beachvolley-SM spelats på Skrea strand i Falkenberg och Östsvenska VBF hade såklart deltagare som kvalat sig in.

Läs mer

Över 100 följare på Facebook

Östsvenska VBF har startat upp en facebooksida, se till att gilla sidan så uppdateras du snabbast på vad som sker i distriktet.

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |