Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Spela serie A i beachvolley

Är du ny på beachen? Missa för allt i världen inte Fyrishovs BCs Serie A-tävlingar! Där har du chansen spela beach och knyta nya kontakter oavsett vilken nivå du spelar på.

Läs mer

Över 100 följare på Facebook

Östsvenska VBF har startat upp en facebooksida, se till att gilla sidan så uppdateras du snabbast på vad som sker i distriktet.

Läs mer

Sommar, sol och beachvolley

Nu har sommaren kommit och vad passar bättre än att spela beachvolley!? Under hela sommaren finns det en mängd olika tävlingar att välja ibland.

Läs mer

Sisu samarbete

SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund, som arbetar med bildning och utbildning inom idrotten, och verkar för att stimulera människors lärande. SISU består av tre delar: ett studieförbundet, ett förlag och en idrottsfolkhögskola. Tillsammans och var för sig driver de-och stödjer utveckling inom svensk idrott. Det är dags att redovisa lärgrupper till SISU Idrottsutbildarna!

Läs mer

Bidrag till nyheter

Nyheter från Östsvenska VBF skickas ut varje jämn vecka. Har du och din förening ett bidrag till nyhetsbrevet behöver vi ha det hos oss senast fredag kl 12 ojämn vecka.

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |