Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Vill du vara med i styrelsen i Östsvenska VBF?

Östsvenska VBF:s styrelse ser fram emot att få åka på EM i Köpenhamn till hösten för nästa distriktsträff. Vill du med? Se till att din förening nominerar dig eller kontakta vår valberedning och anmäl intresse för att sitta med i vår styrelse. En syssla som är garanterat rolig, meningsfull och som gör skillnad!

Läs mer

DistriktsSlaget och ungdoms GP 2013

Östsvenska VBF ställde upp med ett pojklag under Distriktsmästerskapen i helgen i Katrineholm. De hade också ett pojklag i ungdoms GP som skulle försöka behålla sitt guld från 2012!

Läs mer

Styrelsen möter andra Distrikt

I samband med helgens GP och DistriktsSlag i Katrineholm arrangerades en Distriktsträff där ledamöter från Sveriges åtta distrikt träffades. Östsvenska VBFs styrelse var representerad och tog del av vad som är på gång inom Svensk volleyboll samt goda exempel på hur de andra distrikten i Sverige arbetar.

Läs mer

Sverigeserien i Tierp den 27 jan

Vill du och ett gäng kompisar eller arbetskamrater spela volleyboll mest på kul? Sverigeserien är möjligheten för alla att spela volleyboll utan att delta i seriespel. Tanken är att alla som känner sig som vuxna och som vill ska kunna spela. Oavsett om du vill satsa på sporten eller bara spela tillsammans någon gång är du
och ditt lag välkomna att delta i Sverigeserien.

Läs mer

Sverigeserien i Nyköping den 2 feb

Nyköpings Frisksportklubb bjuder in till en Sverigeserieomgång! Tävlingen är för herrar och det finns plats för max 3 lag.

Läs mer

Nya möjligheter 2013

1 januari 2013 ändrades direktiven för idrottslyftet från RF. Detta betyder att våra föreningar nu har nya möjligheter att utveckla sin verksamhet. Från och med 15 januari har din förening möjlighet att ta del av medlen från Svensk volleyboll inom områdena Stegutbildning, Mötesplatser Ledar och Spelarutv., Sverigeserien, Kidsvolley och Fria Projekt. Se till att ta möjligheten om er förening vill utvecklas!

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |