Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsplan 2011

23 FEB 2011 14:49
Östsvenska Volleybollförbundet har tagit fram en utbildningsplan för 2011. Kurserna som finns med vill förbundet gärna kunna erbjuda er som medlemsföreningar. Det vi behöver hjälp med är arrangörsskapet.
  • Skapad: 23 FEB 2011 14:49

Som arrangör för utbildningar har man som fördel att kursen hålls på hemmaplan och föreningen får ett administrationsbidrag på 150 kr/kurstimme. Ledarna och de aktiva får också i första hand plats på utbildningen. Distriktsansvarig i Östsvenska VBF (Camilla Park) kommer hjälpa till med administrationen kring inbjudan, instruktör, material och fakturering. Föreningen kommer behöva stå för hallbokning, inköp av fika/lunch och tillsammans med Camilla (om man behöver) skriva en idrottslyftansökan på sina kostnader.

I länken nedan står redan satta datum för några utbildningar samt förslag på föreningar som skulle kunna tänkas vilja arrangera en utbildning.  Jag ber er att ni funderar på vilka utbildningar som ni skulle behöva i er förening och om ni skulle kunna tänka er att vara arrangörer för dessa och fundera på eventuella datum. Jag kommer sedan sammanställa denna utbildningsplan och skicka ut på nytt samt lägga ut på distriktets hemsida så ni får ta del av vilka utbildningar som erbjuds, när de erbjuds och vart de hålls. Vi ser gärna att ni har god framförhållning med datum så inbjudan har chans att komma ut till så många som möjligt och att så många som möjligt får chans att ta del av utbildningarna.

Hör jätte gärna av er om ni vill bolla tankar och funderingar med mig. Jag hoppas på snar återkoppling om ovan information.

Camilla Park
This is a mailto link 070-6968198

UTBILDNINGSPLAN 2011

Skribent: Camilla Park

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Östsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.birgersson@vo...

Se all info