Hoppa till sidans innehåll

Uppvisningsmatch i Katrineholm

05 AUG 2013 13:01
Katrineholms Karin Lundqvist och hennes nya partner Nina Grawender har just kommit hem ifrån ett lyckat EM i Klagenfurt, Österrike. Under måndag den 5 augusti är det Barnens dag under Katrineholms-veckan och Katrineholms VK kommer att finnas på plats i stadsparken för alla som vill prova på vår underbara sport. På kvällen, klockan 19.00 kommer dessutom Karin Lundqvist och Nina Grawender att spela en uppvisningsmatch. Hjärtligt välkomna till Stadsparken på måndag, önskar Katrineholms VK.
  • Skapad: 05 AUG 2013 13:01

Karin Lundqvist och Nina Grawender slutade på en gedigen nionde plats i EM och den avgörande åttondelsfinalen blev en riktig rysare, skriver Karin på sin blogg.  "Vi hade många chanser att ta hem matchen, speciellt det första settet som slutade med 27-29 till Schweiz. I andra set tog vi en ledning från början och hade 13-8 i teknisk, 15-13 i nästa side-byte och sedan drog de ifrån och vann det andra settet med 22-20."

Karin skriver också: Små marginalen och det är så det är i beachen, och det är det som samtidigt är beachvolleyns charm.Självklart kommer jag att vara nöjd och är redan nöjd över dessa dagar… Men vad jag ville vinna denna sista matchen också.

Katrineholms VK hoppas att riktigt många kommer och provar på volleyboll och samtidigt tittar på Karin och Ninas uppvisningsmatch klockan 19.00 i Stadsparken på måndag.

Läs mer om Barnens dag och uppvisningsmatchen på Katrineholm VK:s hemsida
 

Skribent: Hanna Wigertz Qvist
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Östsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.birgersson@vo...

Se all info