Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen möter andra Distrikt

09 JAN 2013 10:33
I samband med helgens GP och DistriktsSlag i Katrineholm arrangerades en Distriktsträff där ledamöter från Sveriges åtta distrikt träffades. Östsvenska VBFs styrelse var representerad och tog del av vad som är på gång inom Svensk volleyboll samt goda exempel på hur de andra distrikten i Sverige arbetar.
  • Skapad: 09 JAN 2013 10:33

Distriktskonferensen startade på fredagkvällen med mingel. Där styrelseledarmöterna i de åtta distrikten direkt började samtala om volleyboll i olka former. Under lördagen var konferensen uppdelad i olika information- och seminarie pass. Anders Kalsson, Ander Birgersson, Jonas Ekman och valberedaren Lena Tholse var på plats från styrelsen. Sen fanns också Malin Croner och Rigo på plats, fast med andra uppdrag i hallen.   Jonas och Anders
Deltagarna fick ta del av bland annat "på gång i Svensk volleyboll" där GS Bengt Wicksell rappoterade vad som är på g. Bengt föredrog också ett ekonomipass som tog upp olika intäkter och kostnader i Svensk volleyboll. Under eftermiddagen fick deltagarna möjlighet att välja olika seminarier så som rekrytering, utbildning, tävling, kommunikation, valberedningsarbete och din roll som ordförande.  utbildning seminarie

Fia Lindstedt som är ledamot i Värmland Örebro VBF tycker att helgen var givande och säger att: -Jag tar med mig inspiration om kidsvolley och nya idéer om hur vi kan komma igång med verksamheten. Det var den bästa konferensen som jag har varit med på.

Fia och Johanna

Syftet med distriktsträffen var att ledamöterna skulle få möjligheten att utbyta erfarenheter, nätverka och tillsammans utveckla våra distrikt ytterligare.

Tidigare har distriktens ledamöter träffats i samband med årsmötet i Skövde i våras och under Beachtourfinalen i Halmstad i augusti 2012.

Nästa träff planeras nu i samband med EM i Köpenhamn i höst

Skribent: Camilla Park

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Östsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.birgersson@vo...

Se all info