Hoppa till sidans innehåll

Finns Sveriges mest omtyckta ledare i er förening?

03 DEC 2012 15:27
Nu är det dags att föreslå kandidater till Det Svenska Idrottsledarpriset igen! För nionde året delar Coachen och Svenska Spel ut Sveriges finaste pris till ledare inom breddidrotten - Det Svenska Idrottsledarpriset!
  • Uppdaterad: 08 JAN 2013 09:58

Det Svenska Idrottsledarpriset delar vi ut till kvinnor och män som har ett stort hjärta och är engagerade i sin aktiva på ett positivt sätt. Vi belönar empati, socialt engagemang och förmåga att skapa glädje - snarare än resultat när vi utser våra vinnare.
 
Visst känner du personer som alltid finns där när någon behövs? Som är positiv och engagerad och driver verksamheten framåt, men som kanske inte alltid får den uppskattning hon eller han förtjänar?
 
Ta ett par minuter och berätta om denna - eller dessa personer för oss! Då har din kandidat chansen att få välförtjänt uppmärksamhet och stå som ett positivt föredöme för andra ledare. Du får skicka in hur många förslag du vill.
 
Kategorier:
- Årets Unga Eldsjäl
- Årets Domare
- Årets Manliga Ledare
- Årets Kvinnliga Ledare
 
Prisutdelningen sker under våren/sommaren 2013 i samband med något stort idrottsevenemang. Vinnarna får 10.000 SEK och bjuds på resa och hotell i Stockholm under prisutdelningen.
 
Det Svenska Idrottsledarpriset delas ut av Coachen och Svenska Spel.
 
Här föreslår du dina kandidater: http://www.idrottsledarpriset.se

Skribent: Camilla Park

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Östsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.birgersson@vo...

Se all info