Hoppa till sidans innehåll

Distriktslaget söker ledare!

15 APR 2010 13:29
Vi söker ledare som vill hålla i läger och träningar för DistriktsSlaget. De vill vi såklart hitta i vårt eget distrikt. Nominera era ledare i er förening eller varför inte nominera dig själv!
  • Uppdaterad: 08 JAN 2013 09:58

Att vara 14 år och bli uttagen till distriktslaget är bland det häftigaste och roligaste man kan tänka sig. Det är första gången som man blir uttagen till att representera något ”större” än den egna föreningen. Förutom själva tävlingen så får man även vara med om alla spännande volleybollaktiviteter som händer under GP-helgen. Ni kan vara säkra på att ungdomarna kommer att bära med sig minnet med stolthet och glädje för resten av sitt liv.

Vårt distrikt prioriterar distriktslagen, det är viktigt för oss att medverka med skälen som ovan, en oförglömligt upplevelse. Vi tycker det är jättekul att ge ungdomarna denna volleybollkick och sedan, det går inte att komma ifrån, så är det även en tävling. Från distriktets sida är det viktigare att vi deltar än att vi vinner, men visst är det alltid kul när det går bra! Att vi som Distrikt visar att vi finns med i konkurrensen är även det en viktig faktor.

Vi ställer frågan till distriktets föreningar, vill du eller ni medverka till att förverkliga vårt mål med DistriktsSlaget? I första hand handlar det om att ni i föreningarna nominerar coacher till detta speciella uppdrag. Att vara ledare för just våra distriktslag är ett ”kort” uppdrag. Det handlar om några samlingar och ett mindre antal träningar. En punktinsats som t ex kan vara ett mycket bra sätt att få tillbaka elitspelare till vår sport just därför att miljön är så häftig på GP och att det är ett tidsbestämt uppdrag. Vi ser gärna en ordentlig inventering av tänkbara kandidater.

 

Maila Jonas Ekman era nomineringar.

Skribent: Camilla Park

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Östsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.birgersson@vo...

Se all info