Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anders Johansson

Dags att planera inför distriktslaget 2015

03 NOV 2014 00:00
DistriktsSlaget är turneringen för alla ungdomar som är 13 till 14 år. Den går av stapeln varje år under trettonhelgen och Grand Prix. Att vara 13/14 år och bli uttagen till distriktslaget är bland det häftigaste och roligaste man kan tänka sig.
  • Skapad: 03 NOV 2014 00:00

Du får chansen att representera inte bara din förening utan ditt distrikt. Du får chansen att träffa nya vänner från andra föreningar och du får chansen att se volleyboll på toppnivå under GP helgen. Ett minne för livet! Nu börjar planeringen för 2014 års distriktslag.

DistriktsSlaget är turneringen för alla ungdomar som är 13 till 14 år. Den går av stapeln varje år under trettonhelgen och Grand Prix. Att vara 13/14 år och bli uttagen till distriktslaget är bland det häftigaste och roligaste man kan tänka sig. Du får chansen att representera inte bara din förening utan ditt distrikt. Du får chansen att träffa nya vänner från andra föreningar och du får chansen att se volleyboll på toppnivå under GP helgen. Ett minne för livet! Nu börjar planeringen för 2014 års distriktslag.

Varje år blir 12 ungdomar uttagna till DistriktsSlaget och för att kunna bli uttagen så genomför distriktet varje år ett antal träningstillfällen.  Förhoppningen är att det i år ska finnas ett tjej- och ett pojklag med som representerar distriktet. Har din förening killar eller tjejer som är födda-00 eller senare och vill delta? Hör då av er till This is a mailto link till och med 2014-11-11. Vill er förening själva arrangera  tränings- och uttagningstillfällen för tjejer eller killar under hösten?

Vill ni vara ledare för pojk- och tjejlaget hör då av er till This is a mailto link till och med 2014-11-11.

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Östsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.birgersson@vo...

Se all info