Hoppa till sidans innehåll

Dags att börja planera inför DistriktsSlaget 2014

06 SEP 2013 10:02
DistriktsSlaget är turneringen för alla ungdomar som är 14 år. Den går av stapeln varje år under trettonhelgen och Grand Prix. Att vara 14 år och bli uttagen till distriktslaget är bland det häftigaste och roligaste man kan tänka sig. Du får chansen att representera inte bara din förening utan ditt distrikt. Du får chansen att träffa nya vänner från andra föreningar och du får chansen att se volleyboll på toppnivå under GP helgen. Ett minne för livet! Nu börjar planeringen för 2014 års distriktslag.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:19

Varje år blir 12 st ungdomar uttagna till DistriktsSlaget och för att kunna bli uttagen så genomför distriktet varje år ett ex antal träningstillfällen.  Förhoppnignen är att det i år ska finnas ett tjej- och ett pojklag med som representerar distriktet. Har din förening killar eller tjejer som är födda-99 eller senare och vill delta på uttagningsträningar? Hör då av er till This is a mailto link
Vill er förening själva arrangera  uttagningstillfällen för tjejer eller killar under hösten? Vill ni vara ledare för tjejlaget hör då av er till This is a mailto link.

Skribent: Camilla Park

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Östsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.birgersson@vo...

Se all info