Hoppa till sidans innehåll

Blir du glad av volleyboll?

27 MAR 2014 19:53
I så fall är du välkommen till Solna gymnasium den 22 april. Företrädare för Solna gymnasium informerar om planer på att starta en Nationell Idrottsutbildning (NIU) för volleyboll.
  • Skapad: 27 MAR 2014 19:53

Det är spännande och inspirerande med externa resurser till Svensk volleyboll.För att kunna göra något bra av idén är det fler gamla och nya idéer och möjligheter som behöver diskuteras och förverkligas.

En Nationell Idrottsutbildning förutsätter att det finns ett elevunderlag i form av flickor och pojkar i rätt ålder som spelar volleyboll.

Blir du glad om det finns fler pojklag och fler föreningar med ungdomsverksamhet i Stockholmsområdet? Vilka resurser och stimulanser behövs för det? Kanske en gemensam prova-på-verksamhet för olika åldersgrupper i till exempel i Forsgrenska.

Där kan relationer med föräldrar skapas och nya spelare kan slussas vidare till lämpligaföreningar. De fyra första pojklagen är nog de som är svåra att starta. Det bör bli lättare när det redan finns lag att spela mot. Hur gör vi för att starta nya pojklag i samma åldersgrupper i Stockholmsområdet?Är detta viktiga delar av verksamhetsplanen för Stockholm-Gotlands VBF? Vilka vill i så fall ta sig an utmaningarna från den plattform som ett distriktsförbund har? Hur samspelar vi för att valberedningen i Stockholm-Gotland ska lyckas i sitt uppdrag?

Tid och plats: Vi ses i lobbyn på Solna Gymnasium, Råsundavägen 80, tisdag 22 april. Vi börjar kl. 18.00 och håller som längst på till 20.30. https://www.solna.se/skolor/solna-gymnasium/niu/

För att kunna planera kvällen ber vi er anmäla er senast den 15 april via mejl till This is a mailto link

Välkomna!

Med vänlig hälsning

Bengt Wicksell

Generalsekreterare Svenska Volleybollförbundet

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Östsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.birgersson@vo...

Se all info