Hoppa till sidans innehåll

Beachvolley MOT cancer

27 JAN 2014 12:00
Eldsjälen Stefan Stiffe Bernholm har dragit igång projektet Beachvolley mot cancer, för att få in pengar till cancerforskningen. När han i november fick diagnosen cancer bestämde han sig för att försöka hjälpa andra med cancer.


  • Skapad: 27 JAN 2014 12:00

Stefan Stiffe Bernholm- Det är helt otroligt, allting har gått så snabbt och över förväntan bra. Mitt ursprungliga mål om att på ett år få in 60 000 till forskningen nåddes redan efter några dagar. Jag har inte ord att sätta på alla positiva känslor som detta innebär, säger Stiffe Bernholm.

Han startade hemsidan beachvolleymotcancer.se i slutet av december, där man kan bidra med pengar till Cancerfonden direkt. Många engagerade har bidragit runtomkring för att kunna få igång projektet.

Fler turneringar är inplanerade på olika platser i landet, för att främja cancerforskningen. Stiffe började spela beachvolley 1997 och har sedan dess engagerat sig på många sätt inom sporten. Han har jobbat på Beach Center i Göteborg, varit projektledare för Back to the Beach i sju somrar, arbetat på The Beach i Södertälje, och driver numera BeachCamp, BeachStore och Beach Festival. Nu använder han sitt gedigna kontaktnät och sin erfarenhet för att stötta cancerforskningen.

- Cancerfonden är en fristående, ideell insamlingsorganisation som arbetar för att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. Insamlade medel går till forskningsfinansiering, kunskapsspridning och påverkansarbete, säger Stiffe.

Det går att vara med och bidra på olika sätt. Gå in på  http://www.beachvolleymotcancer.bollkoll.com/tillsammans-mot-cancer/

Skribent: Annika Hermansson
E-post: This is a mailto link

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Östsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.birgersson@vo...

Se all info