Hoppa till sidans innehåll

2013 året då kidsvolley tog greppet om distriktet.

19 DEC 2013 07:19
Tillsammans kan vi se tillbaka på ett volleyboll år med stora framgångar hos våra föreningar. Min Jonas Ekman, ordförande i Östsvenska VBF:s personliga reflektion är ändå att 2013 kommer gå till historien som det år kidsvolley på bred front tog klivet in i vårt distrikt.
  • Skapad: 19 DEC 2013 07:19

Det blir fler och fler föreningar som får upp ögonen för denna fantastiska spelform. Gemensamt för de föreningar som startat kidsvolleygrupper stavas succé alltifrån massor med nya spelare men även ledare i form av föräldrar. Kidsvolley är vårt verktyg till en gyllene framtid. Genom kidsvolley kan vi tillsammans lösa de problem alla föreningar mer eller mindre står inför. Det är enkelt och framförallt roligt att spela kidsvolley vilket gör att barnen dras till våra verksamheter. Genom den glädjen barnen visar och den enkelhet som finns i kidsvolley kan vi som aldrig förr rekrytera föräldrar som ledare. Nya ledare innebär också ett nytt intresse för hela sporten vilket skapar möjligheter att rekrytera fler styrelseledamöter, sponsorer och publik.


Framtiden

Vi har nu tagit det första klivet in i framtidens volleybollverksamhet och jag hoppas att vi tillsammans under 2014 genom kidsvolley tar språnget mot en massa ny verksamheter. Ni som inte hoppat på tåget ännu och vill ha en knuff i rätt riktning tveka aldrig att kontakta oss vi finns till för er.
Avslutningsvis vill jag tillönska er alla en riktigt skön julledighet och när volleyboll abstinensen blir får svår kommer Grand Prix och EM kval i Katrineholm den 3-6 januari.

 

Östsvenska Volleybollförbundet önskar er alla en God Jul och Gott Nytt År!

Skribent: Camilla Park

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Östsvenska Volleybollförbundet
Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: anders.birgersson@vo...

Se all info