Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Duons cupskräll

Beachvolleysäsongen har startat. För Fanny Lindström och Viktoria Aktell har den startat på bästa möjliga vis. Läs mer i Piteå tidningen nedan:

Läs mer

Styrelsen konstituerar sig och jobbar för framtiden.

På söndag den 21 april kommer Nordsvenska Volleybollförbundets styrelse att samlas för att konstituera sig samt ha en arbetsmöte där de ska jobba fram hur styrelsen ska jobba under 2013-2014.

Läs mer

Gör som Karlstad VK- beställ föreningspaketet

Karlstad VK är första föreningen som har beställt föreningspaketet till VM-kvalet i Halmstad den 24-26 maj. -Vi förväntar oss bra volleyboll, att få inspiration, uppleva lite härlig volleybollstämning och att vi ska ha riktigt roligt tillsammans säger Linnea Grankvist från Karlstad VK.
Beställ ni också!

Läs mer

Gör som Vännäs VK- åk på Volley 2000 mästerskapet

Volley 2000 spelas för barn mellan 10 och 14 år. Volley 2000 Mästerskapet brukar locka uppåt 200 lag och är etablerat som det största volleyeventet sett till antalet deltagare.
Vännäs VK har hittills anmält tre stycken lag. Hur många från din förening kommer att uppleva mästerskapet i år?

Läs mer

Vinnarbilden

Detta blev vinnarbilden i den fototävling som utlystes på Nordsvenska VBFs facebooksida tidigare i år. Stort Grattis säger vi till Rickard Hedman som skickade in bilden på Othilia Hedman.

Läs mer

Kidsvolleykonferens

Nu spänner vi bågen ytterligare och kör vidare för att sprida kidsvolleyn ännu mera! Nu är det dags att träffas under ett och samma tak! Allt fler föreningar, ledare, föräldrar, distrikt och framför allt barn har insett hur roligt kidsvolley är och vad formen kan göra för Svensk volleyboll. Nu måste vi också samverka för att skapa ännu bättre förutsättningar.

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |