Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Final i Sverigeserien 13 april i Skellefteå

Den 13 april på Kaplanskolan är det dags för final i Sverigeserien i Skellefteå.

Läs mer

Bollen passas till Malå IF

Malå IF är en av Nordsvenska VBFs nystartade sektionsföreningar. Här kan ni läsa lite om hur det går för volleybollsektionen.
Före beslutet om att bli en volleybollsektion fanns det något i Malå IF som kallades Drive-in och där man mest spelade för att det är fantastiskt kul, men under hösten 2011 tog de steget till seriespel i Svergieserien vilket även innebar steget till en egen sektion under Malå IF, detta skedde i oktober 2012. Det bildades en styrelse som består av 3 unga tjejer mellan 16-18 år som även spelar själva och har hjälp av en förälder och en glad pensionär.

Läs mer

Detta hände på årsmötet 2013

Nordsvenska volleybollförbundets årsmöte ägde rum under Gamen Games i Vännäs den 23 mars. Tio föreningar var representerade och 17 personer fanns på plats.

Läs mer

Rekord i Gamen Games

Läs den fina artikeln nedan om årets Gamen Games.

Läs mer

Ann - Årets Nordsvensk 2012

Vid prisutdelningen på dagens kidsvolleyturnering på rekordstora Gamen Games i Vännäs tillkännagavs att Ann Bergqvist- Andersson från Norsjö utsetts till Årets Nordsvensk 2012. Norsjö VK:s stora skara kidsvolleyspelare fick äran att ta emot samt ta med sig priset hem till klubbens populära ordförande. Motiveringen kan ni läsa nedan.

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |