Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Se hit! Domarkurs i beachvolley den 6 april!

Beachdomare - distriktsdomarkurs. Äntligen dags för en domarkurs för beachvolley! Nordsvenska VBF tillsammans med Iksu bjuder in till beachvolleydomarkurs. Start 6 april och examen helgen den 13-14 april

Läs mer

Börja spela!

Visste du att volleyboll är en av världens största bollsporter? I Sverige finns ungefär 200 föreningar som erbjuder volleyboll och beachvolley. Här i Nordsvenska distriktet är vi 14 föreningar som erbjuder volleyboll.

Läs mer

Sverigeserien rullar vidare!

I lördags spelades det sjätte sammandraget i Sverigeseriens norra del. Den här gången var det Lule Volley som arrangerade och även stod för tre av fyra deltagande lag. Det blev ändå en trevlig tillställning i Örnäshallen, Luleås bästa hall för volleyboll.

Läs mer

Årsmöte på lördag! Nu med matmöjligheter!

Till helgen blir det mycket volleyboll! Gamen Games som förväntas slå rekord med anmälda lag och föreningar och så håller Nordsvenska VBF sitt Årsmöte. Vi kommer också få ta del av vem som blir årets ledare i distriktet!

Läs mer

Ny förbundsstyrelse

Vid Svenska Volleybollförbundets årsmöte omvaldes Saffet Eraybar till ordförande, och två nya ledamöter valdes in i förbundsstyrelsen. Artikel och bilder från årsmötet finns.

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |