Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Steg 1 i beachvolley 7 april i Umeå

Nu är det dags att blicka framåt, snart är det dags för att få sand mellan tårna istället för kalla tår. IKSU beach ser till att ni framtills dess kan gå en steg 1 utbildning i beachvolley.

Läs mer

Tillsammans, glädje och framåtanda..

...var några känslor som beskrev under träffen på Volleydagen #3 i Umeå den 20 februari. Västerbottens IF som var värdar för mötesplatsen har sammanställt en dokumentation från kvällen som alla får ta del av.

Läs mer

Årsmöte den 23 mars 17.30

Nordsvenska VBF har tidigare bjudit in till Årsmöte. Här vill vi bara påminna er om att ni kan anmäler er samt kan ta del av handlingar.

Läs mer

Har ni laddat ner appen för IdrottOnline?

Riksidrottsförbundet lanserar nu den nya appen IdrottOnline. Med den nya appen IdrottOnline får idrottsföreningen tillgång till en gemensam mötesplats där både laget, ledaren och den en enskilde medlemmen får verktyg för att kommunicera, rapportera och administrera sin idrott. Appen kommer att finnas tillgänglig för Windows Phone, Iphone och Android.

Läs mer

SVT nyheter uppmärksammar distriktet

I helgen som varit har det varit stor ungdomstävling i Storuman. Detta är också något som svt regionalt uppmärksammat! Kul tycker Nordsvenska Volleybollförbundet.

Läs mer

SM-kval U19 – dags för anmälan

Under våren ska landets bästa ungdomslag i U19 koras. Poolfinalerna spelas under helgen 23-24 mars på fem olika platser.

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |