Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Volleydagen #3 om barn- och ungdomsvolleyboll

Nordsvenska VBF och SISU Västerbotten bjuder in nuvarande och blivande ledare inom kidsvolley, Volley 1000, Volley 2000, volleyboll och beachvolley samt föräldrar, förtroendevalda och andra intresserade till en kompetensutvecklande, engagerande och inspirerande kväll där vi tillsammans funderar över hur vi vill att vår sport ska utvecklas för våra nuvarande och kommande barn- och ungdomsspelare. Vi riktar oss framför allt till er som hör hemma i Umeå och Vännäs med omnejd.

Läs mer

SISU Idrottsutbildarna Västerbotten

Är din förening intresserad av att behålla eller rekrytera nya medlemmar till verksamheten? Sugen på att jobba med föreningsutveckling och värdegrundsfrågor? Eller är ni intresserade av att anlägga nya verksamhetsytor för att öka tillgängligheten för barn och ungdomar?

Läs mer

Inbjudan till Barents cup 2013

Arrangör. Glommersträsk/Lappträsk IF
Volleyboll cupen kommer att genomföras i Arvidsjaur 16-17 mars. Första matchen på lördag 16/3 kl 09:30 avslutning och prisutdelning ca kl 15:00 på söndag.

Läs mer

Gamen Games 2013

Vännäs Volleyboll klubb bjuder in till Gamen Games den 23-24 mars. Gamen Games är Vännäs Volleybollklubbs stora ungdomsturnering med övernattning i skolsalar, matservering i skolmatsal, biovisning i medborgarhuset m.m. En askul volleybollhelg att se fram emot och minnas som i regel alltid avgörs den sista eller nästsista helgen i mars (beroende på när skolloven ligger).

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |