Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

2013 - Ett historiskt rekordår

Styrelsen skickar en julhälsning och tittar tillbaka på året som gått.

Läs mer

Dessa är uttagna till DistriktsSlaget

Alla 15 åringar i distiktet har fått chansen att vara med på Breddlägret, därefter gick 20 stycken vidare till ytterligare ett läger och nu slutligen har 12 flickor och 10 pojkar blivit uttagna till 2014 års Distriktslag. Nordsvenska VBF önskar lagen stort lycka till när de ska ner och spela DistriktsSlaget i Katrineholm i början av januari.

Läs mer

Rekord i utbildade ledare under 2013

En sammanställning är nu gjord på årets utbildningar och Nordsvenska VBF har jobbat hårt för att få till arrangörer, instruktörer och välfyllda utbildningar. Utbildningar är viktiga för distriktets, föreningarnas samt ledarnas och spelarnas motivation och utveckling. Nordsvenska VBF jobbar hårt för att få till rätt utbud samt att få många deltagare från så många olika föreningar som möjligt.

Läs mer

Malin Karlsson som gästkrönikör

Nordsvenska Volleybollförbundets ordförande Malin Karlsson fick äran att agera gästkrönikör i senaste numret av Tidningen Volleyboll! Kul! Här kan ni läsa hela krönikan.

Läs mer

Sverigeserien i Norsjö

Det var full fart i Norsjö Arena i lördags när det spelades herrvolleyboll. Totalt besöktes arrangörsklubben av över 100 personer.

Läs mer

Volleybollen en av de 8 årstiderna

Nordsvenska VBF är jublande glada över att volleyboll är av de 8 sporterna som VIF & SISU väljer att lyfta under kulturhuvudstadsåret 2014. Vår sport, Norsjö Volley och inte minst Ann Bergquist Andersson är så väl värda att visas upp!

Läs mer

Ta del av vad som händer på facebook

Hela 269 st följer Nordsvenska VBF på facebook. Vi lägger upp och delar allt som händer i distriktet och i Svensk volleyboll. Där kan ni följa det senaste som sker i distriktets föreningar, vad som publiceras i lokaltidningar etc.

Läs mer

Från 2014 gäller nya LOK-stödsföreskrifter

från och med 2014 gäller nya föreskrifter vad gäller LOK-stödsredovisning. Några av de stora förändringarna är ålderskategorin som ökas från 20 år till 25 år, nya redovisningsdatum och att all rapportering går via idrott online. Nedan följer en sammanställning över förändringarna i de nya LOK-stödsföreskrifterna. Mer detaljer hittar ni på de olika undersidorna i menyn ute till vänster.

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |