Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Storuman drar ut på Rekryteringsprojekt

För en tid sedan skrev Jerker Bergström från Storuman IK ihop en projektansökan där fokus skulle vara "volleyboll i inlandet". Projektansökan togs väl omhand på  Västerbotten IF och medel har delats ut från dem samt från Svensk volleybolls idrottslyft. Syftet är att starta en Inlandsserie för barn.
Först introducera barnvolleyboll hösten 2013. Kidsvolley 6-9 år (årskurs 1-3) och Volley 2000 10-14 år (årskurs 4-7). Nu är projektet i gång och första tillfället sker i Lycksele.

Läs mer

Sista etappen inför Distriktslagets formning.

Nu är det dags att kalla ungdomarna för en sista träningshelg inför det kommande Distriktslaget som ska representera Nordsvenska VBF under DistriktsSlaget i Katrineholm i början av januari.

Läs mer

Rekord i utbildade ledare under 2013

En sammanställning är nu gjord på årets utbildningar och Nordsvenska VBF har jobbat hårt för att få till arrangörer, instruktörer och välfyllda utbildningar. Utbildningar är viktiga för distriktets, föreningarnas samt ledarnas och spelarnas motivation och utveckling. Nordsvenska VBF jobbar hårt för att få till rätt utbud samt att få många deltagare från så många olika föreningar som möjligt.

Läs mer

Volleydagen #4

Utbildning- och föreningsutveckling.
Nordsvenska VBF i samarbete med Norsjö Volley samt SISU Västerbotten och Norrbotten bjuder in unga, gamla, nuvarande och blivande ledare inom volleyboll och beachvolley samt föräldrar, förtroendevalda och andra intresserade till en kompetensutvecklande, engagerande och inspirerande dag där vi tillsammans funderar över hur vi vill att vår sport ska utvecklas. Inriktningen blir framför allt på värdegrunds-, utbildnings- och föreningsutvecklingsfrågor.

Läs mer

Luciacupen 2013

IKSU Volleybollklubb inbjuder till Luciacupen 2013 på IKSU Sport.

Läs mer

Vilken utbildning vill du att din förening borde arrangera 2014?

Nu börjar distrikten och Svensk volleyboll med planeringen av utbildningar 2014. För att vi på ett bra vis ska få överblick och kunna möta ditt behov, behöver ditt distrikt veta senast 15 november vilken utbildning som du önskar att din förening borde arrangera under 2014.

Läs mer

Svensk volleyboll samarbetar med Skolidrottsförbundet

Svensk volleyboll och Skolidrottsförbundet går nu in i ett samarbete som ska generera mer Kidsvolley i och efter skolan. -Vi ser med stor spänning fram emot detta gemensamma samarbete och tror att vi tillsammans kan skapa stor glädje och aktivitet ute i skolorna, menar Camilla Park som arbetar med Kidsvolley på Svenska Volleybollförbundet. Skåne blir först ut i ett pilotprojekt som startar den 19 november i Lund.

Läs mer

Från 2014 gäller nya LOK-stödsföreskrifter

från och med 2014 gäller nya föreskrifter vad gäller LOK-stödsredovisning. Några av de stora förändringarna är ålderskategorin som ökas från 20 år till 25 år, nya redovisningsdatum och att all rapportering går via idrott online. Nedan följer en sammanställning över förändringarna i de nya LOK-stödsföreskrifterna. Mer detaljer hittar ni på de olika undersidorna i menyn ute till vänster.

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |