Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Volleydagen #4

Utbildning- och föreningsutveckling.
Nordsvenska VBF i samarbete med Norsjö Volley samt SISU Västerbotten och Norrbotten bjuder in unga, gamla, nuvarande och blivande ledare inom volleyboll och beachvolley samt föräldrar, förtroendevalda och andra intresserade till en kompetensutvecklande, engagerande och inspirerande dag där vi tillsammans funderar över hur vi vill att vår sport ska utvecklas. Inriktningen blir framför allt på värdegrunds-, utbildnings- och föreningsutvecklingsfrågor.

Läs mer

Läger inför DistriktsSlaget

Den 10 november kallas ca 20 spelare av vardera könet till distriktslagsuttagningar i Arvidsjaur, Camp Gielas av de huvudansvariga ledarna Lars-Göran Granberg, Umeå (flickor) och Patrik Persson, Storuman (pojkar).

Läs mer

Vilken utbildning vill du att din förening borde arrangera 2014?

Nu börjar distrikten och Svensk volleyboll med planeringen av utbildningar 2014. För att vi på ett bra vis ska få överblick och kunna möta ditt behov, behöver ditt distrikt veta senast 15 november vilken utbildning som du önskar att din förening borde arrangera under 2014.

Läs mer

Fler domare i Nordsvenska VBF

Helgen som var, 12-13 okt anordnades domarutbildning i Storuman. Hela 16 deltagare utbildade sig till klubbdomare och tre till distriktsdomare. De senare har rätt att vara förstedomare för div.2. Klubbdomare dömer div.3 och ungdomsmatcher.

Läs mer

Kidsvolleycup i Skellefteå

Skellefteå Volley bjuder in till Kidsvolleycup i CAMPUSHALLEN i Skellefteå den 10 november 2013 klockan 09.30 – 14.00.

Läs mer

Superhelg i Norr

Ingen har väl undgått helgen den 5-6 oktober? Superhelgen i norr skulle den kunna kallas! Omkring 50 ledare utbildades samtidigt som breddlägret pågick för 30-talet imponerande duktiga 13-14:åringar.

Läs mer

Höstcupen i Kidsvolley

KFUM Umeå bjuder in till Höstcupen i Kidsvolley den 27 okt mellan 9.30-15.00. Ledarna i KFUM hälsar alla hjärtligt välkomna!

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |