Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Kul helg söderöver!

Hela styrelsen var helgen som gick nere på svensk volleybolls distriktsträff i Malmö. En resa som dels tajtade till vårt eget samspel samt gav oss möjlighet att lära känna kanslipersonal och övriga förtroendevalda på förbunds- och distriktsnivå lite bättre (telefonmöten i all ära...). Konferensens guldglans bestod av volleyboll på absolut högsta världsklass på anrika Parken Arena i Köpenhamn med finalspelet i herr-EM.

Läs mer

Framtidens stjärnor ses i Umeå

Fyra dagar kvar till det stora breddlägret i Skellefteå för spelare födda 1998 och yngre.

Det är sex föreningar i Nordsvenska Volleybollförbundet som är representerade på årets breddläger. Det är sammanlagt 41 spelare som kommer komma. Av dessa är 30 flickor och 11 pojkar. Lägret kommer hålla till i Campus-hallen i Skellefteå under lördagen och söndagen.

Läs mer

Kom ihåg medaljerna!

Hallå alla arrangörsföreningar av kidsvolleycuper i vårt distrikt. Kom ihåg att beställa medaljerna i god tid. Det görs direkt till leverantören via ett mejl till This is a mailto link

Läs mer

Oktobercup i Vännäs

Vännäs VK inbjuder till Oktobercupen i Volley2000 och Volley1000 lördag
19 oktober.

Läs mer

Välfyllda utbildningar i höst!

Utbildningar är viktigt för distriktet, föreningen och den individuella ledaren. Nordsvenska VBF jobbar hårt för att få till rätt utbud samt att få många deltagare på utbildningarna. Under helgen den 5-6 okt finns det tre utbildningar i distriktet. Två av dem har slagit rekord i antal anmälda!

Läs mer

Dags att satsa på styrelsen!

Nordsvenska VBF har tidigare satsat på föreningsutveckling i distriktet och genom utvärdering har det varit nyttigt och bra för föreningarna. Nu finns chansen igen och samtidigt lära känna andra idrotters föreningar och knyta värdefulla kontakter. Nu är det dags att ge styrelsen möjlighet att få inspiration, stimulans, att utvecklas och att inhämta ny kunskap.

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |