Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Säsongskalendern för 2013/2014

Nu är de sista bitarna i säsongskalendern på plats. Ta del av alla tävlingar och se till att inbjudningar skickas ut i god tid.

Läs mer

Ny serie i Nordsvenska VBF!

Nu är det snart dags för den nya serien för damer. Här kan ni hitta spelprogram för "Norrlandserien div 2 damer". I  serien finns sex lag anmälda, vilket är riktigt roligt!

Läs mer

Lule Volley har startat Kidsvolley.

Nordsvenka Volleybollförbundets satsning på Kidsvolley växer. Nu är Lule Volley också på gång med att starta upp kidsvolleyverksamhet. Per Danvind informerar om att den 28/9 startar första träningstillfället i Hertsöns Sporthall. Den 5 okt anordnads föreningens första kidsvolleykurs!

Läs mer

Breddläger 5-6 oktober i Umeå

Nu börjar hösten nalkas och med den kommer äntligen breddlägret! Denna gång på IKSU i Umeå den 5-6 oktober. Årets breddläger välkomnar alla distriktets flickor och pojkar i åldersgruppen 99-00. Lägrets fokus ligger på teknikutveckling och att alla deltagare ska få plats och synas lika mycket oavsett förkunskaper och nuvarande förmåga. En rejäl satsning på ALLA våra framtida stjärnor!

Läs mer

Höstens chans till ledarutbildning!

Nu är höstens ledarutbildningar spikade och vi är glada och stolta över att kunna erbjuda kurser på alla nivåerna från kidsvolley, Level3/Volley 1000 upp till Volley 2000! Boka in datumen och sprid vidare till spelare, ledare, föräldrar, vänner och bekanta! Alla är välkomna!

Läs mer
Nordsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |